Kunst Kring Duiven

rodin

Op 2 februari geeft docente Anketien van Zellingen een twee opeenvolgende workshops met als thema “In de voetsporen van Rodin “.

Het gaat hierbij om het boetseren van het menselijk lichaam in de stijl van Rodin. Na het drogen wordt het beeld gebakken. Tijdens de tweede workshop is er de mogelijkheid om het beeld te patineren(verbronzen).

Op diezelfde dag zal Madelon Overbeek een workshop “Gevonden voorwerpen “ verzorgen. De opzet is om een nieuw object te maken van meerdere voorwerpen gevonden in een la of op zolder. Denk aan sieraden, souvenirs, vingerhoeden of schelpen. Gewerkt gaat worden met lijm, papier-maché, kwasten en tangen.

Op woensdag 6 februari is er speciaal voor inwoners van de Liemers een lezing, waarvoor wij Wim van Heugten hebben uitgenodigd. Deze bekende auteur heeft een prachtig boek uitgegeven over de boeiende cultuur en geschiedenis van de Achterhoek en de Liemers en kan daar avondvullend over vertellen.

Wimvanheugten Door Wim van Heugten

Lezing Liemers Cultuur op woensdag 6 februari 2019 van 20.00 tot 22.00 uur

Kosten: € 9,00 inclusief koffie

INSCHRIJVEN

 

NIEUW BIJ DE KUNSTKRING DUIVEN

 

INLOOPATELIER
 

De KKD organiseert wekelijks een inloopatelier

voor iedereen die vrij wil schilderen in een gezellige sfeer zonder gebonden te zijn aan een cursus.

De deelnemers worden begeleid door Herman Sanders, docent experimentele schildertechnieken.

herman

  Iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur.

De prijs van een 6 knippenkaart is € 55,00

Voor een 12 knippenkaart slechts € 100,00

 

Voor informatie over het inloopatelier kunt u bellen met

 

Herman Sanders: 06 36562759

herman 2

 

 

 

Organiseer voor een van uw kinderen van 6 tot 12 jaar, een gezellig en creatief kinderfeestje in een leuk versierde ruimte. De KKD is daarvoor op woensdag en zaterdag het aangewezen adres. Samen met ervaren docentes spreekt u af wat u wilt om die middag voor uw kind een succes te laten zijn. Maak de verrassing compleet, er zijn veel mogelijkheden.

Het is altijd mogelijk om in te stromen bij diverse cursussen (indien er nog plaats is natuurlijk), er wordt dan in overleg met de betreffende docent een inhaalschema gemaakt.